Boek een werkplek

Verzekerd zijn van een goede werkplek? Gratis? Zonder in de rij te staan? Uitslapen en toch op tijd beginnen? Reserveer dan een werkplek in een van onze vestigingen. Gratis voor leden vanaf 12 jaar. Reserveren kan met je biebpas of met de NUpas, een pas zonder vaste kosten. Geen lid? Dan mag je eenmalig gratis een werkplek reserveren. Probeer het uit.

  • gratis
  • direct online, ook vanaf je smartphone
  • voor leden vanaf 12 jaar
  • of met de NUpas, een pas zonder vaste kosten 
  • eenmalig als je nog geen lid bent 
  • in 9 vestigingen: Neude, Leidsche Rijn Centrum, De Meern, Oog in Al, Hoograven, Kanaleneiland, Lunetten, Overvecht en Zuilen.
  • een tijdblok van 3 uur
  • maximaal 2 tijdblokken
  • reserveren kan voor vandaag en morgen
  • zo vaak je wilt

Waar kun je werkplekken reserveren?

In onze vestigingen Neude, Leidsche Rijn Centrum, De Meern, Oog in Al, Hoograven, Kanaleneiland, Lunetten, Overvecht en Zuilen.

In de Neude kun je werkplekken van het Stadsstudiehuis reserveren. Wil je rustig bellen of online vergaderen? Reserveer dan een afgesloten studiecabine. Bekijk hier de plattegrond van de Neude.

In de studiecabine kun je met maximaal 2 personen zitten. Als je de studiecabine reserveert, mag je 1 persoon extra meenemen.

Hoe te reserveren

Via een van onderstaande knoppen kom je in de reserveermodule. Daar zie je overzichtelijk en eenvoudig waar en op welk moment werkplekken beschikbaar zijn. Kies een dag en een tijd en verstuur je aanvraag. Jouw werkplek is nu gereserveerd. Je kunt twee reserveringen tegelijk doen: eentje voor dezelfde dag en een voor de dag erop. Je kunt tot 2 tijdblokken tegelijk boeken. Het gereserveerde tijdblok duurt maximaal drie uur.

Inloggen

Je krijgt een bevestiging via de mail. Daarin staat het nummer van de gereserveerde werkplek, in welke vestiging en op welke locatie in de vestiging de werkplek is. Op jouw gereserveerde werkplek scan je de QR-code van de tafel. Vervolgens log je in met jouw unieke reserveringsnummer.

LET OP: 2 keer achter elkaar inloggen leidt tot een ongewenste uitcheck. Dan komt de werkplek weer beschikbaar in de reserveermodule en kan gereserveerd worden door iemand anders.

Annuleren

Ben je na 15 minuten nog niet ingelogd? Dan annuleren we je reservering. Wil je zelf annuleren? Dat kan via de link in de bevestiging. Fijn als je dat doet. Dan kan iemand anders gebruik maken van de werkplek. 

Geen zin om te reserveren? In bijna al onze vestigingen vind je werk- en studieplekken waarvoor je niet hoeft te reserveren. Kom binnen en kijk of er nog plek is.