Educatie

 • Onderwijs programma Lees het programma online

  Bekijk ons aanbod voor het onderwijs

  Bekijk details van Onderwijs programma

 • Voorschoolse instellingen Bekijk details

  Een bibliotheekbezoek rond prentenboeken. Een masterclass voorlezen. Een collectie boeken over naar de kleuterschool gaan. Onze programma’s en activiteiten rondom (voor)lezen zijn speciaal ontwikkeld voor peuters, ouders en pedagogisch medewerkers. Kom je er alleen niet uit? Dan staan onze lees-, informatie- en mediaspecialisten je graag bij. Ons aanbod voor voorschoolse instellingen vind je in de webwinkel.

  Bekijk details van Voorschoolse instellingen

 • Primair onderwijs Bekijk details

  Een aanvulling op het aanbod van de schoolbibliotheek. Manieren om digitale geletterdheid onder leerlingen te bevorderen. Of een bibliotheekbezoek met de klas. We hebben bij de bieb een breed aanbod aan activiteiten voor het primair onderwijs. Kom je er alleen niet uit? Dan staan onze lees-, informatie- en mediaspecialisten je graag bij. Ons complete aanbod voor het basisonderwijs vind je in de webwinkel.

  Bekijk details van Primair onderwijs

 • Voortgezet onderwijs Bekijk details

  Plezier in lezen bevorderen. Factchecking. Collecties die passen bij de belevingswereld van jongeren. Ook voor het voortgezet onderwijs hebben we een breed aanbod aan activiteiten. Juist voor jongeren is het op peil krijgen en houden van hun taalvaardigheid belangrijk. Kom je er alleen niet uit? Dan staan onze lees-, informatie- en mediaspecialisten je graag bij.

  Bekijk details van Voortgezet onderwijs

 • Bekijk details van Nederlands leren