Voortgezet onderwijs

Plezier in lezen bevorderen. Factchecking. Collecties die passen bij de belevingswereld van jongeren. Ook voor het voortgezet onderwijs hebben we een breed aanbod aan activiteiten. Juist voor jongeren is het op peil krijgen en houden van hun taalvaardigheid belangrijk. Kom je er alleen niet uit? Dan staan onze lees-, informatie- en mediaspecialisten je graag bij.

Ons aanbod

Activiteiten, boekencollecties, groepsabonnementen en netwerkbijeenkomsten voor leraren Nederlands. Ons complete aanbod voor het voortgezet onderwijs vind je in de webwinkel. Je kunt altijd betalen met de Cultuurkaart.

#corona: Maak je je zorgen over schooljaar 2020-2021? Bestel gerust je activiteiten en collecties. Als het niet door kan gaan vinden we samen een oplossing.

De vestigingen van de Bibliotheek Utrecht zijn i.v.m. coronamaatregelen momenteel gesloten. Dit heeft ook gevolgen voor het lenen met een groepsabonnement. Scholen en instellingen kunnen met maximaal 1 volwassene en 4 kinderen ​boeken ruilen. Lees meer over onze coronamaatregelen

Contact

Heb je een vraag over ons aanbod? Neem dan contact op met Carolien Krikhaar.

Carolien Krikhaar

Accountmanager voortgezet onderwijs