Bibliotheek Vleuterweide

Praktische informatie

Openingstijden & contact

Activiteiten

Bekijk de agenda

Informatiepunt

Heb je vragen over digitale overheidszaken, zoals het aanvragen van je DigiD of studiefinanciering? Of heb je een vraag over toeslagen of een uitkering? We helpen je bij het vinden van de informatie of verwijzen je door naar de juiste organisatie. We geven direct informatie. Of verwijzen je door naar de juiste organisatie.

Iedereen is welkom. Ook als je geen lid bent van de bibliotheek.

Ga naar het Informatiepunt

Wandkleden van Schapenzacht

Heb jij de wandkleden in Bibliotheek Vleuterweide al gezien? Ze zijn gemaakt door Leonie van Schapenzacht. Schapenzacht maakt wandkleden van wol. Het volledige proces heeft ze in eigen hand, een deel van de schapen in eigen beheer en elk doek heeft zijn eigen verhaal. Het is het komen kijken meer dan waard! Lees meer

Faciliteiten

  • Expositieruimte
  • Printen & kopiëren
  • Leestafel
  • Inleverbrievenbus
  • Internet-pc
  • Wifi

Toegankelijkheid

Bibliotheek Vleuterweide is toegankelijk voor bezoekers met een beperking. We hebben daarvoor een aantal maatregelen genomen:

Bekijk hier alle (bijzondere) voorzieningen voor Bibliotheek Vleuterweide

Heb je een vraag over de toegankelijkheid van Bibliotheek Vleuterweide? Stuur ons een e-mail of bel onze klantenservice via: 030 – 286 1800

Plantenbieb

Ruil, doneer of neem een plantje mee. De plantenbieb in Vleuterweide doet een bijdrage aan een beter, plantaardig en duurzamer leven. Dus bewaar je avocado- of citroenpit en ga van start!

Brievencafé

Ben je op zoek naar hulp bij lichte administratieve vragen? Heb je een brief ontvangen die je niet begrijpt. Lukt het je niet om te bellen naar een instantie? Kom naar het Brievencafé, dan doen we het samen.

elke woensdag,14.00 - 15.00 uur

Voorlezen (4-8 jaar)

Elke woensdag wordt er een half uur voorgelezen in een bibliotheek bij jou in de buurt. Kom langs en schuif aan!

elke woensdag, 15.00 – 15.30 uur

Let op: de laatste woensdag van de maand is er voorlezen in het Spaans / El ultimo miercoles del mes hay lectura en Español.

Nieuw in onze collectie volwassenen

Bekijk al onze nieuwe boeken