Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum

Praktische informatie

Openingstijden & contact

Activiteiten

Bekijk de agenda

Faciliteiten

  • Werkplekken
  • Printen & kopiëren
  • Leestafel
  • Café restaurant
  • Inleverbrievenbus
  • Internet-pc
  • Wifi

 

Bijzondere voorzieningen

Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum is toegankelijk voor bezoekers met een beperking. We hebben daarvoor een aantal maatregelen genomen:

Bekijk hier alle (bijzondere) voorzieningen voor Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum

Heb je een vraag over de toegankelijkheid van Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum? Stuur ons een e-mail of bel onze klantenservice via: 030 – 286 1800.
 

Informatiepunt

Heb je vragen over taal, digitaal, overheid, geld en administratie, werk en inkomen, gezondheid of wonen? Kom naar het Informatiepunt in de bibliotheek. We geven direct informatie. Of verwijzen je door naar de juiste organisatie. Je vindt alle spreekuren op de themapagina's.

Iedereen is welkom. Ook als je geen lid bent van de bibliotheek.

Ga naar het Informatiepunt

Monsters in de Bieb

Heb jij de drie nieuwe monsters al gezien in bieb Leidsche Rijn Centrum? Grote, aaibare, zachte monsters gemaakt door kunstenaar Pieke Bergmans waar je op kunt spelen, zitten en lezen. Pieke doneerde de monsters aan de bieb, als blijvende aanvulling van de jeugdafdeling.

Foto: Wunderlust fotografie

Voorlezen (0-6 jaar)

Elke woensdag wordt er een half uur voorgelezen in een bibliotheek bij jou in de buurt. Kom langs en schuif aan in Leidsche Rijn Centrum op woensdag van 15.00 - 15.30 uur.

Let op: I.v.m. vakantie wordt er van vrijdag 12 juli t/m zondag 7 september niet voorgelezen.

Restaurant Buurten in de Bieb

In de bibliotheek Leidsche Rijn Centrum vind je het gezellige restaurant Buurten in de Bieb. Geniet van een kop koffie, lunch, borrel of uitgebreid diner. Buurten in de Bieb is een huiskamer voor jong en oud!

Geopend van wo t/m za 10.00 – 22.00 uur, zo 11.00 – 22.00 uur
 

Nieuw in onze collectie

Bekijk al onze nieuwe boeken