Word jij ook vriend van de Bieb?

Steun de bibliotheek als vriend of via een donatie of partnership

Je kunt de bibliotheek ondersteunen om haar maatschappelijke en culturele rol en positie binnen Utrecht te behouden en te versterken. Dit kun je op verschillende manieren doen. Als vriend, via een donatie of een partnership. In 2023 is het doel waaraan je bijdraagt leesbevordering en leesplezier voor kinderen en jongeren.


Word vriend

Als Vriend van Bibliotheek Utrecht verbind je je aan de bibliotheek door jaarlijks €30, €60 of €120 bij te dragen (je betaalt maandelijks €2,50, €5 of €10). Als Vriend van Bibliotheek houden we je eens per halfjaar op de hoogte van het beoogde doel. In 2023 is dit leesbevordering voor kinderen en jongeren. Af en toe nodigen we je uit voor een speciale gelegenheid voor Vrienden van Bibliotheek Utrecht.

Via de onderstaande knop maak je een account aan. Wanneer je het formulier hebt ingevuld wordt het vriendenabonnement zichtbaar. Met dit abonnement leen je geen items maar steun je de bibliotheek.

Let op: ben je al lid, kies dan een nieuwe gebruikersnaam voor je vriendenabonnement. De overige gegevens mogen hetzelfde zijn als je huidige bibliotheekabonnement.

Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op, onze Klantenservice helpt je graag verder.

Word vriend van Bibliotheek Utrecht

Liever een bedrag doneren?

Via Vriend van Bibliotheek Utrecht geef je een vaststaand bedrag per jaar. Sluit je liever geen abonnement af, maar wil je ons wel helpen? Laat ons dan met een donatie weten dat je ons steunt. Klik op onderstaande knop om te doneren met een betaalverzoek. Doneren kan ook via bankrekening NL88 RABO 0300 4095 08 ten name van de Bibliotheek Utrecht te Utrecht, onder vermelding van ‘donatie’.

Doneer direct

Ben je al donateur en wil je je bijdrage wijzigen of stopzetten? Neem dan contact op met Anouk Prins, Adviseur development en filantropie via doneren@bibliotheekutrecht.nl.

ANBI

Bibliotheek Utrecht is een ANBI-instelling en je gift is daarom aftrekbaar. Lees hier meer.

logo ANBI