De Bibliotheek Utrecht

Toegankelijkheid hoofdingang Bibliotheek Neude

Iedereen is van harte welkom in Bibliotheek Neude. Wegens een storing is de lift bij de hoofdingang niet toegankelijk. Er staat iemand in de entree bij de lift om bezoekers te helpen. De lift aan de Oudegracht-zijde tussen Amac en Broese is ook in gebruik. De storing wordt zo snel mogelijk verholpen.

 

Bibliotheek aan Huis

Kun je zelf niet naar de Bieb? Dan komen de boeken naar jou! De Bieb aan huis is een service voor alle Utrechters van jong tot oud die door ziekte of (tijdelijke) immobiliteit niet zelf op pad kunnen. Met dank aan vele vrijwilligers die vol enthousiasme met leeswensen aan de slag gaan, ook in de zomer.

Lees meer
 

100 jaar Neude 11

Dit jaar bestaat het monumentale gebouw van Bibliotheek Neude precies 100 jaar! Op 10 en 11 augustus wordt deze mijlpaal groots gevierd met o.a. speciale rondleidingen en een fototentoonstelling. Reserveer nu vast je plek voor een van de rondleidingen, zoals de Bieb van buiten, Kunst in de Bieb of Bieb bij nacht.

Lees meer

Nieuws

Meer nieuws

Word jij ook vriend van de Bieb?

Je kunt de bibliotheek ondersteunen om haar maatschappelijke en culturele rol en positie binnen Utrecht te behouden en te versterken. Dit kun je op verschillende manieren doen. Als vriend, via een donatie of met een partnership. Doe je mee?

Word vriend van Bibliotheek Utrecht

foto-man-leest-voor

Door en voor Utrechters

De bibliotheek is er voor iedereen! Wil jij ook iets delen? Een boekpresentatie houden, een cursus geven, een festival organiseren? Dat kan! Neem contact met ons op en we denken met je mee.

Lees meer
 

collage van foto's van activiteiten