Leren en ontdekken

Collectie

Met je biebpas kun je meer dan boeken lenen. Zo heb je gratis toegang tot online kranten, uittreksels en online encyclopedieën. Maar je kunt ook gratis voor je theorie-examen oefenen.


Junior Einstein

Heb je een toets? Of vind je iets lastig op school en wil je oefenen? Log dan in met je biebpas op de website van Junior Einstein. Hier kun je oefenen met taal, rekenen, topo en nog veel meer.

Alleen voor leden

Naar Junior Einstein

Lezen voor de lijst

Hoe kies je leuke boeken voor je lijst? Bij de bieb helpen we je met het samenstellen van een leeslijst die past bij jouw niveau én jouw interesse. Meer info vind je op de website van de jeugdbibliotheek.

 

Naar lezen voor de lijst

Uittrekselbank jeugd

Meer dan 700 uittreksels van Nederlandstalige én buitenlandse literatuur en circa 110 auteursportretten.

Thuisgebruik alleen voor leden, ook toegankelijk voor niet-leden in de bibliotheek.

Naar de Uittrekselbank

Oefen gratis voor je theorie-examen!

Ben je lid van de bieb? Dan mag je in de bibliotheek én thuis gratis oefenen voor je theorie-examen op theorie.nl. De proefexamens zijn gemaakt door echte instructeurs, zijn altijd up-to-date en sluiten aan op de examens die door het CBR worden gegeven.

Naar Theorie.nl

Yoleo

Hoe krijg je kinderen die niet van lezen houden met hun neus in de boeken? Door lezen leuk te maken! Met Yoleo verdien je leespunten die je kunt gebruiken om je virtuele kamer in te richten. Ga vandaag nog aan de slag.

Naar Yoleo