Ledenvoordeel

Met een biebpas haal je veel meer in huis dan boeken, je krijgt namelijk altijd korting op onze activiteiten en we bieden tal van gratis cursussen en online tijdschrijften.

50% korting op onze activiteiten

Wist je dat je met je biebpas 50% korting krijgt op veel van onze activiteiten? Bekijk onze agenda en ontdek de beste boekenclubs, scherpste talkshows en mooiste theatervoorstellingen.

Bekijk onze agenda

Ledenvoordeel 0-12 jaar

Word digitaal voorgelezen bij de Voorleeshoek

Met meer dan 700 voorleesfilmpjes is er voor ieder kind wel een passend voorleesfilmpje te vinden binnen jouw favoriete thema. Zo kom je snel aan 15 minuten voorlezen per dag.

Bezoek de Voorleeshoek

Yoleo motiveert kinderen om te lezen

Met Yoleo verdien je leespunten die je kunt gebruiken om je virtuele kamer in te richten. De tekst van het boek wordt getoond en voorgelezen, een soort karaoke!

Ga aan de slag

Online oefenen voor alle vakken van de basisschool met Junior Einstein

Heb je een toets? Of wil je extra oefenen? Log in met je biebpas op de website van Junior Einstein en krijg toegang tot online oefeningen voor taal, rekenen en meer.

Start met oefenen

Ledenvoordeel 12-17 jaar

Oefen voor je theorie-examen

Oefen gratis voor je theorie-examen op Theorie.nl. De proefexamens zijn gemaakt door echte instructeurs, zijn altijd up-to-date en sluiten aan op de examens van het CBR.

Start met oefenen!

Vind een uittreksel van je boek

In de Uittrekselbank vind je betrouwbare informatie voor je leesverslag. Met je biebpas heb je gratis toegang tot bijna 4000 uittreksels en meer dan 450 auteursportretten.

Ga naar de Uittrekselbank

Ledenvoordeel 18+

Online cursussen

Een cursus fotografie? Aan de slag met Photoshop of wil je alles leren over persoonlijk leiderschap? Bekijk onze cursussen die je gratis online kan volgen.

Bekijk het aanbod

Pressreader

Lees gratis ruim 7.000 kranten en tijdschriften uit 120 landen in 60 talen op je smartphone, tablet of computer.
 

Lees meer & activeer

Passend lezen

Als je blind, slechtziend of dyslectisch bent, heb je bij Bibliotheekservice Passend Lezen toegang tot de mooiste romans, de spannendste verhalen en de allerleukste kinderboeken in gesproken vorm. Van streekroman tot detective, van Maarten ’t Hart tot Dan Brown. De collectie wordt maandelijks uitgebreid met nieuwe titels. Passend lezen is gratis voor leden!

Lees meer