Ledenvoordeel

Haal meer in huis dan boeken alleen!

Met een biebpas haal je veel meer in huis dan boeken, je krijgt namelijk altijd korting op onze activiteiten en we bieden tal van gratis cursussen en online tijdschrijften. Oefenen voor je theorie-examen of een uittreksel nodig voor school? Ook dan zit je goed bij de bieb!

Uitgelicht

Actie NODA & Meneer Potter (juli en augustus 2022)

Bij stadscafé Meneer Potter en Eetbar & Deli NODA kun je dagelijks terecht voor een drankje, lunch of diner.  

In juli krijg je met je bieb-pas 2 wraps voor de prijs van 1 bij NODA, en in augustus een gratis drankje naar keuze bij een hamburger bij Meneer Potter..

Actievoorwaarden

  • actie geldt alleen in juli en augustus
  • op vertoon van je biebpas
  • één aanbieding per biebpas
  • niet geldig in combinatie met andere kortingsacties

Vertrouwd en gezellig, dat is Meneer Potter!

Bij Meneer Potter loop je binnen alsof het je buurman is. Je bent 7 dagen per week welkom voor koffie, ontbijt, lunch, borrel of diner. Je vindt Meneer Potter op de begane grond van Bibliotheek Neude. Wanneer kom je gezellig langs?

Bekijk het menu

Werelds genieten bij NODA

Hallo leukerd! Wij schotelen onze gasten graag de wereld aan eten voor en dat doen we 7 dagen per week tijdens ontbijt, lunch & borrel. Je vindt NODA op de tweede verdieping van Bibliotheek Neude.

Bekijk het menu

Online cursussen

Een cursus fotografie? Aan de slag met Photohop of wil je juist alles leren over persoonlijk leiderschap? We hebben een aanbod van interessante cursussen en trainingen samengesteld, die je als lid van de bibliotheek gratis online kan volgen.

TijdschriftenBieb app

Lees tijdschriften op je telefoon of tablet. Van AutoWeek tot Yoga Magazine.
De app is gratis voor bibliotheekleden.

Online oefenen voor alle vakken van de basisschool

Heb je een toets? Of vind je iets lastig op school en wil je extra oefenen? Log in met je biebpas op de website van Junior Einstein. Zo krijg je gratis toegang tot online oefeneningen voor taal, rekenen, topo en nog veel meer.

Log gratis in bij Junior Einstein met je biebpas

50% korting op onze activiteiten

Wist je dat je met je biebpas 50% korting krijgt op veel van onze activiteiten? Bekijk onze agenda en ontdek de beste boekenclubs, scherpste talkshows en mooiste theatervoorstellingen.


Ledenvoordeel 0 -12 jaar

Nog meer voordeel

Word digitaal voorgelezen

Met meer dan 700 voorleesfilmpjes is er voor ieder kind wel een passend voorleesfilmpje te vinden binnen jouw favoriete thema. Zo kom je snel aan 15 minuten voorlezen per dag.

Yoleo motiveert kinderen om te lezen

Met Yoleo verdien je leespunten die je kunt gebruiken om je virtuele kamer in te richten. De tekst van het boek wordt getoond en voorgelezen, een soort karaoke! Er zijn 80 boeken van AVI-start tot AVI-plus niveau meer dan 700 voorleesfilmpjes is er voor ieder kind wel een passend voorleesfilmpje te vinden binnen jouw favoriete thema. Zo kom je snel aan 15 minuten voorlezen per dag.

Ledenvoordeel 12-17 jaar

Oefen voor je theorie-examen

Ben je lid van de bieb? Dan mag je gratis oefenen voor je theorie-examen op Theorie.nl. De proefexamens zijn gemaakt door echte instructeurs, zijn altijd up-to-date en sluiten aan op de examens die door het CBR worden gegeven.

Vind een uittreksel van je boek

In de Uittrekselbank vind je betrouwbare informatie voor je leesverslag. Met je biebpas heb je gratis toegang tot bijna 4000 uittreksels en meer dan 450 auteursportretten.

Ledenvoordeel 18+

Online cursussen

Een cursus fotografie? Aan de slag met Photohop of wil je juist alles leren over persoonlijk leiderschap? We hebben een aanbod van interessante cursussen en trainingen samengesteld, die je als lid van de bibliotheek gratis online kan volgen.

Het Financieele Dagblad

Lees gratis artikelen uit Het Financieele Dagblad online van drie dagen geleden of daarvoor, in de Bibliotheek of thuis.