Vacatures

De Bibliotheek staat als kennis-, studie-, educatief en virtueel centrum midden in de samenleving, is een ontmoetingsplaats voor de Utrechtse burgers en een podium in stad en wijk voor uiteenlopende sociaal-culturele activiteiten, debatten, lezingen, muziek en presentaties. De Bibliotheek Utrecht heeft 13 vestigingen.

Vaste Functies

Al onze vacatures publiceren we op onze website. We kunnen helaas niet op open sollicitaties reageren. Wil je graag werken bij de bieb? Houd deze pagina dan goed in de gaten. Op dit moment hebben wij de volgende openstaande vacature(s):

Flexpool

Op zoek naar een tijdelijke flexibele baan? De Bibliotheek Utrecht maakt gebruik van een Flexpool. Dit is een apart team dat flexibel wordt ingezet bij de verschillende vestigingen ter vervanging in geval van ziekte of als er extra hulp nodig is ten behoeve van een evenement. Onze flexpoolmedewerkers staan op contract bij Uitzendbureau Driessen. Je moet minimaal 2 dagen beschikbaar zijn waarvan 1 weekenddag, meer mag altijd. Als je interesse hebt, kun je contact opnemen met Uitzendbureau Driessen, mail naar: utrecht@driessen.nl of bel: 030 - 209 60 00.


Word vrijwilliger bij de bieb!

Wil jij een verschil maken in de stad? Steek je graag de handen uit de mouwen? Heb je hart voor de Bibliotheek? Word dan vrijwilliger bij de Bibliotheek Utrecht! Als vrijwilliger bij de Bibliotheek Utrecht ben je bezig onder de mensen en tussen de boeken. We zoeken de volgende vrijwilligers:


Stage lopen bij de bieb

Zit je op de middelbare school, op een mbo, hbo of universiteit of wil je beter Nederlands leren? Loop dan stage bij de bibliotheek.

Maatschappelijke Stages (MAS)

De maatschappelijke stage binnen de Bibliotheek bestaat uit helpen bij spreekuren mediawijsheid, flyeren bij culturele zondagen, kennismaken met bibliotheekwerk in de wijkvestigingen en kinderen voorlezen. Heb je interesse in een maatschappelijke stage bij de bieb? Meld je zelf dan aan via www.masutrecht.nl of neem contact op via stage@bibliotheekutrecht.nl

VMBO, MBO, HBO en WO

Heb je interesse in een VMBO, MBO, HBO of WO stage binnen de Bibliotheek Utrecht? Stuur daneen motivatie en een CV sturen naar stage@bibliotheekutrecht.nl. Binnen 3 weken ontvang je antwoord of er plek is. Zorg dat je er op tijd bij bent!

Taalstages

Wil je graag beter Nederlands leren? Dan kun je een taalstage lopen. De taalstages worden georganiseerd door speciale taalaanbieders. Informeer voor meer informatie bij de Gemeente Utrecht.