Vacatures

De Bibliotheek staat als kennis-, studie-, educatief en virtueel centrum midden in de samenleving, is een ontmoetingsplaats voor de Utrechtse burgers en een podium in stad en wijk voor uiteenlopende sociaal-culturele activiteiten, debatten, lezingen, muziek en presentaties. De Bibliotheek Utrecht heeft 13 vestigingen.

Openstaande vacatures:

Roostermaker Productieteam (20 uur)

Medewerker HR (Human Resources) (24 uur)


Opruimkrachten gezocht

Voor onze bibliotheken in Leidsche Rijn Centrum, Hoograven, Overvecht, Tuinwijk en Oog in Al zijn wij op zoek naar opruimkrachten (15+). Heb je interesse? Stuur een e-mail met je naam en telefoonnummer naar: Laetitia Smit – Martina. Zij neemt dan contact met je op.

Flexpool

Op zoek naar een tijdelijke flexibele baan? De Bibliotheek Utrecht maakt gebruik van een Flexpool. Dit is een apart team dat flexibel wordt ingezet bij de verschillende vestigingen ter vervanging in geval van ziekte of als er extra hulp nodig is ten behoeve van een evenement. Onze flexpoolmedewerkers staan op contract bij Uitzendbureau Driessen. Je moet minimaal 2 dagen beschikbaar zijn waarvan 1 weekenddag, meer mag altijd. Als je interesse hebt, kun je contact opnemen met Uitzendbureau Driessen, mail naar: utrecht@driessen.nl of bel: 030 - 209 60 00.


Word vrijwilliger bij de bieb!

Wil jij een verschil maken voor Utrecht en haar bewoners? Steek je graag de handen uit de mouwen en heb je hart voor de Bibliotheek? Word dan vrijwilliger bij de Bibliotheek Utrecht!

Lees hier verder voor de vacatures voor vrijwilligers


Stage lopen bij de bieb

We bieden op verschillende gebieden en voor verschillende opleidingsniveaus stages aan. Let op: de beschikbaarheid is beperkt.

Maatschappelijke Stages (MAS)
We hebben plek voor Maatschappelijke Stages. Geef ten minste een maand voorafgaand aan je stage duidelijk aan wanneer, hoeveel uur en welke dagen je stage moet lopen, evenals de vestigingen waar je voorkeur naar uitgaat. Je hoort binnen 2 weken of er plek is. Mail naar stage@bibliotheekutrecht.nl

VMBO, MBO, HBO en WO
Heb je interesse in een VMBO, MBO, HBO of WO stage binnen de Bibliotheek Utrecht? Stuur dan een motivatie, een CV en de details over de benodigde stage (aantal uur, periode, dagen, opdracht etc.) naar stage@bibliotheekutrecht.nl. Binnen 3 weken ontvang je antwoord of er plek is. Zorg dat je er op tijd bij bent.

Taalstages
Wil je graag beter Nederlands leren? Dan kun je een taalstage lopen. De taalstages worden georganiseerd door speciale taalaanbieders. Informeer voor meer informatie bij de Gemeente Utrecht.


Al onze vacatures publiceren we op onze website. We kunnen helaas niet op open sollicitaties reageren. Wil je graag werken bij de bieb? Houd deze pagina dan goed in de gaten.