4 Waanzinnige Boomhut reviews!

Gepubliceerd op: 6 maart 2024 15:02

Een boomhut zoals die van Andy en Terry heb je nog nooit gezien! Er is een bowlingbaan, een zwembad met reuzenhaaien, een geheim laboratorium en een snoepjesmachine die je overal volgt. Andy en Terry beleven er de dolste avonturen, want in hun boomhut is alles mogelijk! Onlangs is het 13e en laatste deel ‘De Waanzinnige Boomhut’ van 169 verschenen. Lucas, Zeyneb, Julius en Zümra wonnen het boek met onze winactie en waren de eersten die het mochten lezen!

V.l.n.r.: Zeyneb, Julius, Zümra en Lucas.

Zeyneb

"Ik vond het boek heel leuk! Vooral het stukje waarin de dubbelgangers van Andy, Terry en Jill meehielpen met het maken en sturen van het boek aan meneer Grootneus. Ik moest lachen om Terry die met de grijpinator de dieren gegrepen had. Je kan toch de dieren niet grijpen?! Ik vond het bijzonder dat de dubbelgangers van kwaad naar vrede kwamen. Het is een aanrader voor de kinderen die houden van fantasie en grapjes. Als lezer kan je lachen om zowel het verhaal als om de illustraties.’"

Julius

"Ik vond het hoofdstuk Spreekbeurten heel leuk, omdat Andy en Terry dan voor het eerst naar school gaan. De leukste tekening vond ik de voorkant en het uitzoomeinde."

Zümra

"Ik vond het boek heel leuk! Net zoals de titel was het boek waan-zin-nigggg! Zo jammer dat dit het laatste deel was. Goede reden om weer helemaal opnieuw te beginnen. Waarom ik dit boek zo leuk vond, is omdat er heel veel actie in voorkomt. Bijvoorbeeld hoe een dag op school eruit ziet of hoe het is om in een boomhut te wonen. Het allerleukst stukje vond ik het stukje over de elektrische ponystal. Ik heb er veel om moeten lachen. Dit boek is zeker een aanrader!"

Lucas

"LEES DIT BOEK!!! Het is hilarisch! Het is een superleuk boek met daarin: een paar rare spiegelbeelden, een boze schooldirecteur en een waanzinnige school"

Ook het boek lezen? Leen het bij de Bieb!