Werkwijze gratis activiteit:

Ben je tijdens een actie lid geworden en heb je een actiecode ontvangen waarmee je gratis een van onze activiteiten kunt bezoeken? Hoe verzilvering van de actiecode werkt, lees je hier.

  • Kies de activiteit die je wilt bezoeken in onze agenda: jeugdactiviteiten of activiteiten voor volwassenen
  • Klik op ‘Reserveer je plek’. 
  • Log in om een ticket te reserveren: met of zonder account. Let op: dit is niet het account waarmee je inlogt in Mijn Menu. Als je nog niet eerder gereserveerd hebt voor een van onze activiteiten, maak je een account aan of kies je voor ‘Zonder account’. 
  • Vanaf hier zijn de stappen voor het invoeren van een actiecode als volgt:

1. Boven het menu staat: ‘Wil je een actiecode invoeren? Klik hier.'2. Zodra je hebt geklikt op ‘Klik hier’, zie je onderstaand scherm. Daar vul je je actiecode in en klikt op invoeren.De nieuwe kaartsoort: ‘Welkomstcadeau’ wordt dan automatisch bovenaan getoond.

Druk op +, of vul het getal 1 in. Meer dan 1 invullen is niet mogelijk, dan krijg je een foutmelding.

Als je nog een extra kaartje wilt bestellen, vul je bij de betreffende kaartsoort het aantal in. Een gratis kaartje en andere kaartsoorten kunnen dus tegelijk besteld worden. Klik op ‘Bestelling afronden’. Je komt dan in je winkelmandje en kan kiezen voor Afrekenen of Verder winkelen.

Handig om te weten

  • De vraag ‘Wil je een actiecode invoeren? Klik hier’ is zichtbaar bij ALLE activiteiten. Maar alleen bij de activiteiten waarvoor de actiecode verzilverd kan worden leidt invoer van de code tot een gratis kaartje.
  • Als je de kaartsoort ‘Welkomstcadeau’ niet te zien krijgt, is er voor deze specifieke activiteit geen gratis kaartje mogelijk. Ofwel omdat de activiteit al gratis is, of omdat het een uizondering betreft (volwassen activiteit, partneractiviteit).

Lukt het niet? Neem dan contact op met onze Klantenservice.