Lees je door de lockdown. Reserveer, haal een verrassingstas of ga naar de online bibliotheek

Gepubliceerd op: 3 februari 2021 09:30

Vanwege de lockdown is de bieb gesloten. Leden kunnen blijven lezen en inleveren via de Afhaalbieb. De Afhaalbieb is open tijdens de reguliere openingstijden. Hou de website in de gaten voor de actuele openingstijden.

Je kunt online je materialen reserveren. Medewerkers zetten de materialen klaar en je krijgt een mail als je de reservering op kunt halen. Dit kan op alle vestingen m.u.v. Bibliotheek Waterwin.

Je mag meer en langer lenen. Je mag maximaal tien boeken reserveren. Je mag in totaal twintig materialen in huis hebben. De inleverdatum wordt opgeschoven naar 11 maart.

Bibliotheek Waterwin is momenteel gesloten tot 15 maart.
Lunetten is open, maar op de zaterdagen gesloten.

Programma en activiteiten

Alle programma‚Äôs die in de bibliotheek zouden plaatsvinden zijn tot en met  5 april agelast. Wel vinden er online activiteiten plaats. Je vind ons online programma via de agenda via het hoofdmenu.

Online bibliotheek

Als lid kun je e-books en luisterboeken lenen en luisteren via onlinebibliotheek.nl. De online bibliotheek biedt ruim 32.000 e-books en 4.300 luisterboeken.

Verrassingstas

Voor volwassenen en kinderen hebben we verrassingstassen vol boeken. Je krijgt de tas mee op vertoon van je biebpas. Je mag de boeken een aantal weken lenen. De verrassingstassen zijn tijdens openingstijden op te halen in alle vestigingen. Voor jong en oud. Behalve in Waterwin.

Nog geen lid?

Bekijk onze abonnementen op bibliotheekutrecht.nl/lidworden.

Voor vragen kunnen leden ook nu terecht bij onze Klantenservice:
klantenservice@bibliotheekutrecht.nl | 030-2861800 (ma t/m vr van 9.00 - 17.00 uur)