De bieb is open

Gepubliceerd op: 20 mei 2020 15:41

De bieb gaat steeds een beetje meer open. Je kunt weer lenen, terugbrengen en naar activiteiten. Vanaf maandag 8 juni kun je ook weer werken, studeren en lezen in de bieb.

Onze dienstverlening is wel anders dan je van ons gewend bent. Zo zijn er minder plekken dan normaal en gelden er aangepaste regels. We volgen het landelijke protocol voor bibliotheken en de richtlijnen van het RIVM

Bezoek aan een bibliotheek gaat volgens het supermarktmodel. Materialen inleveren kan in de vestigingen die weer open zijn. Terugbrengen kan ook via de inleverbrievenbussen van deze bibliotheek. Waterwin, Vleuten en Lunetten zijn nog gesloten. Daar kunnen ook geen materialen ingeleverd worden.

Let op:

• alle boeken zijn automatisch verlengd tot 15 juni. Dit is de nieuwe inleverdatum van alle materialen.
  • Het reserveren van materialen is nog niet mogelijk. Zodra dit weer kan, zullen we dat op onze website vermelden.

Wanneer is mijn bibliotheek open?

Vestigingen gesloten

De Bibliotheken Lunetten en Vleuten blijven gesloten. Deze bevinden zich in een verzamelgebouw dat nog niet toegankelijk is. De Bibliotheek Waterwin is gesloten vanwege verbouwing.

Veiligheidsmaatregelen, richtlijnen en tips

We zien je graag. Uiteraard op gepaste afstand. Hou rekening met elkaar en maak je plek schoon als je klaar bent. Natuurlijk hou je je aan de richtlijnen en volg je eventuele instructies van onze medewerkers op. Samen zorgen we dat we kunnen blijven lezen, lenen, verblijven en activiteiten kunnen bezoeken. Hou onze website en sociale media goed in de gaten voor de laatste stand van zaken.