Nieuws over Bibliotheek Hoograven

Resultaat 1 - 10 (van 156)

 • Alternatieve rolstoelingang Bibliotheek Neude Bekijk details

  21 september 2023

  Iedereen is van harte welkom in Bibliotheek Neude. Wegens omstandigheden is momenteel de lift bij de hoofdingang niet toegankelijk. Bezoekers met een rolstoel, rollator, scootmobiel of kinderwagen kunnen via een andere route de bibliotheek gewoon blijven bezoeken. Heb je daarbij hulp nodig? Of wil je een rolstoel of rollator lenen om bij de alternatieve ingang te komen? Bel dan 06 19274104.

 • Nieuw: Het Professional abonnement Bekijk details

  20 september 2023

  Kinderen en jongeren die lezen presteren beter op school en vergroten hun verbeeldingskracht en empathie. Pedagogisch medewerkers, leerkrachten en docenten spelen daar een belangrijke rol in. Daarom is er speciaal voor hen nu een bibliotheekabonnement met 30% korting.

 • Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum gesloten op zondag 16 juli Bekijk details

  13 juli 2023

  Let op: wegens onderhoudswerkzaamheden aan de vloer is Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum op zondag 16 juli de hele dag gesloten.

 • Publieksjaarverslag 2022 Bekijk details

  7 juli 2023

  Het afgelopen jaar hebben we met veel partners tal van programma’s georganiseerd en bezochten meer dan 1,6 miljoen bezoekers de bibliotheken. Trots presenteren wij daarom het Publieksjaarverslag 2022, waarin je kunt lezen over alle mooie biebprojecten, waaronder de Bibliotheek op school die inmiddels op meer dan 20 Utrechtse scholen draait.

 • Softwareprobleem publiekspc’s bij de Bibliotheek Bekijk details

  21 juni 2023

  Op een aantal publiekspc’s van de Bibliotheek Utrecht is het als gevolg van een softwarefout mogelijk geweest om gedownloade bestanden in te zien van voorgaande gebruikers. Deze gedownloade gegevens werden niet, zoals gebruikelijk, na afloop van een gebruikerssessie automatisch gewist. Downloads zijn vervolgens wel ’s nachts gewist. Naar aanleiding van een melding bij onze helpdesk hebben wij alle pc’s uitgeschakeld. Wij hebben ook meteen melding gedaan bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Inmiddels...

 • Bibliotheek Waterwin gesloten op 20 juni Bekijk details

  19 juni 2023

  Op dinsdag 20 juni is Bibliotheek Waterwin gesloten. Je bent van harte welkom in een van onze andere bibliotheken. De dichtstbijzijnde bibliotheek is Leidsche Rijn Centrum.

 • Zomeropeningstijden en meer en langer lenen Bekijk details

  19 juni 2023

  In de zomer gelden in een aantal wijkbibliotheken aangepaste openingstijden. Ook kun je vanaf 1 juli extra veel lenen.

 • 7 vragen aan schrijver Millennium 7! Bekijk details

  8 juni 2023

  In bieb Utrecht vieren we de Thrillerweken (26 mei t/m 18 juni) met extra aandacht voor mooie, spannende en zenuwslopende thrillerboeken uit eigen land en daarbuiten.

 • Te gast in de bieb: John Kuipers Bekijk details

  6 juni 2023

  Van 26 mei tot 18 juni vinden de Thrillerweken plaats. Dit jaar is dé thrillerjuryprijs, de NBD Biblion Gouden Strop, gewonnen door John Kuipers met zijn Thrillerdebuut ‘Musserts Schaduw’. Een boek vol spanning dat zich afspeelt in de zomer van 1940. De detective Swieninck duikt in de moord op de juridische adviseur van Anton Mussert (NSB) en ontdekt een wereld vol geheimen.

 • Auteurs John Kuipers en Gerrit Barendrecht winnen belangrijkste thrillerprijzen 2023 Bekijk details

  25 mei 2023

  Donderdag 25 mei zijn twee belangrijke Nederlandse Thrillerprijzen uitgereikt in het Theater van Bibliotheek Neude. De NBD Biblion Gouden Strop, de prijs voor de beste oorspronkelijk Nederlandstalige spannende roman, en de Hebban Thrillerprijs, de belangrijkste lezersjuryprijs voor spannende boeken.

Paginanavigatie