Nieuws over Bibliotheek Hoograven

Resultaat 11 - 20 (van 175)

 • Toegankelijkheid hoofdingang Bibliotheek Neude Bekijk details

  22 februari 2024

  De lift was buiten gebruik, maar deze is weer gemaakt. Bezoekers met een rolstoel, rollator, scootmobiel of kinderwagen kunnen de lift bij de hoofdingang van Bibliotheek Neude weer gebruiken. Heb je hulp nodig? Bel dan naar: 06-15 82 15 38. Ook de lift aan de Oudegracht blijft in gebruik.

 • Nieuwsgierig naar 2024… Bekijk details

  31 december 2023

  Ben jij ook zo nieuwsgierig naar wat 2024 ons gaat brengen? We leven in een wereld boordevol spannende ontwikkelingen, die ons allemaal aangaan. Toch kan het best lastig zijn om jouw eigen standpunt te bepalen, in de snelheid van het nieuws en de vernieuwingen.

 • Openingstijden tijdens de feestdagen Bekijk details

  15 december 2023

  Tijdens de feestdagen hebben onze bibliotheken aangepaste openingstijden.

 • Sofia (7) leent miljoenste jeugdleesboek Bekijk details

  13 december 2023

  Woensdag 13 december heeft Bibliotheek Utrecht het miljoenste jeugdleesboek van dit jaar uitgeleend. Een mooi aantal in deze tijd, waarin steeds meer berichten verschijnen over afnemend leesplezier en slechte leesprestaties van kinderen en jongeren.

 • Twee miljoenste bezoeker in Bibliotheek Utrecht dit jaar! Bekijk details

  11 december 2023

  Zondag 10 december heeft Bibliotheek Utrecht de twee miljoenste bibliotheekbezoeker van dit jaar verwelkomd. Hiermee is het record van 1,6 miljoen bezoeken in 2022 ruimschoots overtroffen.

 • Boek ‘550 jaar R.K. Broederschap’ in Bibliotheek Bekijk details

  21 november 2023

  De R.K. Broederschap Vleuten bestaat al ruim 550 jaar. Ter gelegenheid van dat jubileum verscheen in 2021 een boek over de historie van dit genootschap. Dit boek is nu ook te vinden in de Bibliotheken Vleuten en Vleuterweide. De Broederschap schonk de bieb vijf exemplaren.

 • Minister en staatssecretaris op bezoek bij bibliotheek op school Bekijk details

  30 oktober 2023

  Vanochtend kwamen minister Mariëlle Paul en staatssecretaris Gunay Uslu op bezoek bij obs De Kaleidoskoop in Kanaleneiland om een kijkje op de Bibliotheek op school te nemen. Samen met SPO Utrecht hadden we hen uitgenodigd.

 • Bibliotheek Waterwin gesloten op 23 oktober Bekijk details

  23 oktober 2023

  Op maandag 23 oktober is Bibliotheek Waterwin gesloten. Je bent van harte welkom in een van onze andere bibliotheken. De dichtstbijzijnde bibliotheek is Leidsche Rijn Centrum.

 • Burgemeester viert start Kinderboekenweek Bekijk details

  4 oktober 2023

  Van gezinsfeest tot tuinfeest. En van thuis in het AZC tot een Voorleesfeest in het Krachtstation in Kanaleneiland. In heel Utrecht werd vandaag voorgelezen. Het was de feestelijke start van de Kinderboekenweek met als thema ‘Bij mij thuis’. Om klokslag 3 uur gingen 275 feestjes van start.

 • Alternatieve rolstoelingang Bibliotheek Neude Bekijk details

  21 september 2023

  Iedereen is van harte welkom in Bibliotheek Neude. Wegens omstandigheden is de lift bij de hoofdingang niet toegankelijk. Onze collega's staan voor je klaar bij de hoofdingang om je te helpen. Bezoekers met een rolstoel, rollator, scootmobiel of kinderwagen kunnen via een andere route de bibliotheek gewoon blijven bezoeken.

Paginanavigatie