Nieuws over Bibliotheek Vleuten

Resultaat 11 - 20 (van 182)

 • Openingstijden tijdens feestdagen Bekijk details

  2 mei 2024

  Tijdens de feestdagen in mei heeft de bibliotheek aangepaste openingstijden.

 • Openingstijden rond Koningsdag Bekijk details

  24 april 2024

  Op zaterdag 27 april, Koningsdag, zijn alle bibliotheken in Utrecht gesloten. Daarnaast gaat Bibliotheek Neude op vrijdag 26 april eerder dicht.

 • Aangepaste openingstijden Bibliotheek Lunetten Bekijk details

  22 april 2024

  De openingstijden van Bibliotheek Lunetten zijn vanaf nu aangepast. Op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag is de bibliotheek open van 13.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag is de bibliotheek open van 12.00 - 17.00 uur. Op dinsdag en zondag is de bibliotheek gesloten.

 • Vanaf 2025 geen boetes meer voor jeugd tot en met 17 jaar en gratis Biebabonnementen voor docenten Bekijk details

  3 april 2024

  Boetes kunnen een drempel vormen om boeken te lenen. Daarom hoeven leden t/m 17 jaar vanaf 1 januari 2025 geen boete meer te betalen als ze hun boeken te laat inleveren.

 • Sofian Esmail en Shivaya Jairam Utrechtse Voorleeskampioenen 2024 Bekijk details

  22 maart 2024

  Vrijdag 22 maart vonden in het Theater van Bibliotheek Neude twee Voorleeswedstrijden plaats. ’s Morgens de Utrechtse finale van de Nationale Voorleeswedstrijd voor groepen 7 en 8. En ‘s middags de finale van Read2Me! voor brugklassers. Winnaars werden Sofian Esmail van de Anne Frankschool en Shivaya Jairam van Academie Tien.

 • Gewijzigde openingstijden met Pasen Bekijk details

  21 maart 2024

  De bibliotheken hebben aangepaste openingstijden rond de paasdagen.

 • Start van Boekenweek bij leden Bieb aan Huis! Bekijk details

  18 maart 2024

  De Boekenweek is begonnen! Dat vieren we met leuke activiteiten in de Bieb én bij leden thuis. In een bijzonder bezoek ging schrijver Ronald Giphart op zaterdag 16 maart langs bij twee leden van de Bibliotheek aan Huis: Joek Spronk van der Heijden en Hilde De Gruyter. De Bibliotheek aan Huis is er voor iedereen die vanwege ziekte of (tijdelijke) immobiliteit niet zelf de bibliotheek kan bezoeken. Op dit moment zijn dat zo’n vijftig leden. Elk lid krijgt een vaste vrijwilliger toegewezen die maandelijks...

 • Ruimere openingstijden voor vier wijkbibliotheken Bekijk details

  15 maart 2024

  Vier wijkbibliotheken - Bibliotheek Hoograven, Kanaleneiland, Leidsche Rijn Centrum en Overvecht - zijn vanaf september van dit jaar langer open, dankzij extra financiering van het Rijk. Samen met de gemeente Utrecht hebben we succesvol een aanvraag ingediend voor de zogenaamde SPUK-regeling (specifieke uitkeringen lokale bibliotheekvoorzieningen).

 • 4 Waanzinnige Boomhut reviews! Bekijk details

  6 maart 2024

  Een boomhut zoals die van Andy en Terry heb je nog nooit gezien! Er is een bowlingbaan, een zwembad met reuzenhaaien, een geheim laboratorium en een snoepjesmachine die je overal volgt. Andy en Terry beleven er de dolste avonturen, want in hun boomhut is alles mogelijk! Onlangs is het 13e en laatste deel ‘De Waanzinnige Boomhut’ van 169 verschenen. Lucas, Zeyneb, Julius en Zümra wonnen het boek met onze winactie en waren de eersten die het mochten lezen!

 • Nieuwsgierig naar 2024… Bekijk details

  31 december 2023

  Ben jij ook zo nieuwsgierig naar wat 2024 ons gaat brengen? We leven in een wereld boordevol spannende ontwikkelingen, die ons allemaal aangaan. Toch kan het best lastig zijn om jouw eigen standpunt te bepalen, in de snelheid van het nieuws en de vernieuwingen.

Paginanavigatie