...kan ook een boek lezen

Alle Utrechtse jongeren tot en met 17 jaar worden dit jaar gratis lid van de bieb!

iPad winactie

Het is tijd voor een winactie! Dit jaar heeft Bibliotheek Utrecht de campagne “Wie dit leest…, kan óók een boek lezen”. En alhoewel het al hartstikke leuk is om lid te zijn van de bieb, maken we het nu nóg leuker. Heb jij een bibliotheekboek gelezen en moest je erom lachen, kon je het niet wegleggen of vond je het juist super stom, laat het ons weten en maak kans op een iPad, t.w.v. €389! Lees hier hoe je mee kan doen. 

Alle Utrechtse jongeren gratis lid!

Alle Utrechtse jongeren tot en met 17 jaar worden dit jaar gratis lid van de bieb. Lid van de bieb betekent: eindeloos veel boeken om te lezen, een plek om te leren en je huiswerk te maken, leuke activiteiten waardoor je nog meer zin in lezen krijgt. Als je meer leest, presteer je beter op school. Enorm belangrijk dus!

Word nu gratis lid, of word ambassadeur en maak een ander lid.

‘Wie dit leest… kan ook een boek lezen’

Nederlandse kinderen krijgen meer taal op zich afgevuurd dan ooit: honderden WhatsAppberichten, de ondertiteling op Netflix of de achterkant van een pak hagelslag. Maar omdat korte berichten lezen en boeken lezen niet hetzelfde betekent voor je brein, neemt de taalvaardigheid jaarlijks toch af. Met de campagne ‘Wie dit leest… kan ook een boek lezen’ benadrukken wij dat als je die korte berichten kunt lezen, je ook in staat bent een boek te lezen.

Wie dit leest...

Wie dit leest...