Nieuws over Bibliotheek Tuinwijk

Resultaat 101 - 110 (van 180)

 • Bibliotheek Overvecht terug naar normale openingstijden Bekijk details

  25 januari 2022

  De eerste fase van de verbouwing in Bibliotheek Overvecht is afgerond. Vanaf woensdag 26 januari is de bibliotheek weer op de gewone tijden geopend. In de zomer verwachten we de verbouwing te hervatten. Nadere informatie hierover volgt, zodra een en ander bekend is.

 • Ruimere openingstijden en mondkapjes Bekijk details

  14 januari 2022

  Vrijdagavond 14 januari was er weer een persconferentie. Het kabinet kondigde een aantal versoepelingen van de maatregelen aan. Deze gelden in ieder geval tot en met 25 januari. Voor de Bibliotheek Utrecht betekent dit het volgende:

 • Lisa Weeda literair talent van 2022 Bekijk details

  6 januari 2022

  De Volkskrant heeft de Utrechtse Lisa Weeda uitgeroepen tot literair talent van het jaar. Zij debuteerde in 2021 met haar roman 'Aleksandra'. Lisa Weeda werd verkozen boven twee andere talentvolle debutanten, Leonieke Baerwaldt met 'Hier komen wij vandaan' en Sholeh Rezazadeh met 'De hemel is altijd paars'.

 • Openingstijden rondom de jaarwisseling Bekijk details

  29 december 2021

  Op vrijdag 31 december zijn onze bibliotheken tot 17.00 uur geopend. Zaterdag 1 januari zijn al onze vestigingen gesloten.

 • Lockdown t/m 14 januari: Bibliotheken blijven open Bekijk details

  18 december 2021

  Er is sinds 19 december een nieuwe lockdown die in principe tot en met 14 januari 2022 duurt. De bibliotheken blijven gewoon open, om boeken te lenen en terug te brengen, om te studeren, lezen of werken.

 • DigiTaalhuis Utrecht gecertificeerd Bekijk details

  17 december 2021

  Het DigiTaalhuis Utrecht is een samenwerking tussen de Bibliotheek Utrecht, Taal Doet Meer, Digiwijs 3.0 en partnerorganisaties. Op donderdag 16 december kregen zij een officieel certificaat van het CBCT (Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal).

 • Vanaf vandaag reserveren leden gratis een werkplek Bekijk details

  15 december 2021

  Vanaf vandaag, woensdag 15 december kunnen leden gratis een werkplek reserveren. Dat kan in bijna alle vestigingen. Nog geen lid? Dan kun je deze service één keer gratis uitproberen.

 • Vrijwilligersdag Bekijk details

  7 december 2021

  Vandaag is het nationale vrijwilligersdag. Een perfecte dag om onze vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Dank aan al onze vrijwilligers voor de inzet en het enthousiasme! Benieuwd wat vrijwilligers doen bij ons in de bieb? We spraken met vrijwilligers Ronald en Ineke over hun vrijwilligerswerk.

 • Abonnementen en tarieven 2022 ongewijzigd Bekijk details

  30 november 2021

  De abonnementen en abonnementstarieven blijven in 2022 ongewijzigd. Er vindt geen indexatie plaats en de leenvoorwaarden blijven hetzelfde.

 • Nieuwe coronamaatregelen vanaf 28 november Bekijk details

  26 november 2021

  Vanavond is er een persconferentie geweest. Het kabinet heeft nieuwe en strengere coronamaatregelen aangekondigd. De maatregelen gaan in op zondagochtend 28 november om 05.00 uur en gelden tot en met 18 december. Dit zijn de extra richtlijnen voor de bibliotheek:

Paginanavigatie