Resultaat 1 - 10 (van 51)

• Reizend Laboratorium in basisschool de Boomgaard

12 juli 2019

Woensdag 10 juli 2019. Het is een speciale dag voor basisschool de Boomgaard. Op de onderwijsdag in de nieuwe Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum heeft juf Nicolette een Gouden Wikkel gewonnen. Deze geeft, anders dan voor Sjakie in het boek van Roald Dahl, geen toegang tot de Chocoladefabriek, maar is goed voor een bezoek van het Reizend Laboratorium aan de school.

Bekijk details van Reizend Laboratorium in basisschool de Boomgaard

• Word vrijwilliger

10 juli 2019

Ben jij degene die antwoord weet op de meest gestelde digitale vragen? Dan zoeken we jou. Voor onze seniorenochtenden zijn we op zoek naar vrijwilligers die ons twee uurtjes per week willen ondersteunen.

Bekijk details van Word vrijwilliger

• Terugblik Rondleidingen Neude 15 juni 2019

5 juli 2019

Op zaterdag 15 juni tussen 10.00 en 15.00 uur was er ieder kwartier een groepsrondleiding door de Neude.

Bekijk details van Terugblik Rondleidingen Neude 15 juni 2019

• Broese Boekverkopers verhuist naar oude Postkantoor Neude

26 juni 2019

Broese Boekverkopers verhuist begin 2020 van de Stadhuisbrug naar het monumentale Post Utrecht. Broese en a.s.r. real estate hebben hier een overeenkomst voor gesloten. Het voormalige postkantoor wordt door a.s.r. real estate momenteel omgebouwd tot een multifunctioneel complex, waarin ook de nieuwe Centrale Bibliotheek, een foodmarkt van Albert Heijn, diverse winkels en horeca worden gevestigd.

Bekijk details van Broese Boekverkopers verhuist naar oude Postkantoor Neude

• Vineyard verzorgt horeca in Bibliotheek Neude

23 mei 2019

Vineyard Company en de Bibliotheek Utrecht gaan met elkaar samenwerken in de Bibliotheek Neude. Ton van Vlimmeren, directeur de Bibliotheek Utrecht, en Jurgen van Wijngaarden, directie Vineyard Company, hebben het contract hiervoor ondertekend.

Bekijk details van Vineyard verzorgt horeca in Bibliotheek Neude

• Haal ‘m snel, de biep biep!

15 mei 2019

Het magazine dat je niet hoeft terug te brengen naar de Bibliotheek is de biep biep.

Bekijk details van Haal ‘m snel, de biep biep!

• Gratis naar DWDD Summerschool

10 mei 2019

Deze zomer presenteert De Wereld Draait Door weer een aantal Summerschools, korte colleges van bevlogen sprekers. Bart van Loo geeft college over Leven als een Bourgondiër, Diederik van Vleuten een college over De reis van The Endeavour. Beiden colleges zijn op dinsdag 21 mei.

Bekijk details van Gratis naar DWDD Summerschool

• Koekeloeren bij de Bibliotheek Neude

10 mei 2019

Let op: alle rondleidingen zijn vol. Je kunt helaas niet meer reserveren.

Bekijk details van Koekeloeren bij de Bibliotheek Neude

• Oproepje: makers/performers gezocht voor Zomaar op zaterdag

3 mei 2019

Wil je een theatervoorstelling uitproberen op publiek, meer podiumervaring opdoen met je muziek of wil jij je nieuwe boek presenteren?

Bekijk details van Oproepje: makers/performers gezocht voor Zomaar op zaterdag

• De Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum is open!

26 april 2019

23 april 10.00 uur. Al voordat de Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum voor het eerst haar deuren opent voor het publiek, staan de eerste bezoekers al te wachten. Nieuwsgierig stappen ze naar binnen, blij dat de nieuwe Bibliotheek eindelijk open is!

Bekijk details van De Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum is open!