Resultaat 1 - 10 (van 46)

• Haal ‘m snel, de biep biep!

15 mei 2019

Het magazine dat je niet hoeft terug te brengen naar de Bibliotheek is de biep biep.

Bekijk details van Haal ‘m snel, de biep biep!

• Gratis naar DWDD Summerschool

10 mei 2019

Deze zomer presenteert De Wereld Draait Door weer een aantal Summerschools, korte colleges van bevlogen sprekers. Bart van Loo geeft college over Leven als een Bourgondiër, Diederik van Vleuten een college over De reis van The Endeavour. Beiden colleges zijn op dinsdag 21 mei.

Bekijk details van Gratis naar DWDD Summerschool

• Koekeloeren bij de Bibliotheek Neude

10 mei 2019

Voorjaar 2020 opent de Bibliotheek Neude. Alvast een kijkje nemen? Kom dan 15 juni langs.

Bekijk details van Koekeloeren bij de Bibliotheek Neude

• Oproepje: makers/performers gezocht voor Zomaar op zaterdag

3 mei 2019

Wil je een theatervoorstelling uitproberen op publiek, meer podiumervaring opdoen met je muziek of wil jij je nieuwe boek presenteren?

Bekijk details van Oproepje: makers/performers gezocht voor Zomaar op zaterdag

• De Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum is open!

26 april 2019

23 april 10.00 uur. Al voordat de Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum voor het eerst haar deuren opent voor het publiek, staan de eerste bezoekers al te wachten. Nieuwsgierig stappen ze naar binnen, blij dat de nieuwe Bibliotheek eindelijk open is!

Bekijk details van De Bibliotheek Leidsche Rijn Centrum is open!

• Wethouder Anke Klein leest voor uit 'Kikker is Kikker'

12 april 2019

Woensdag 10 april kwart over 9. Peuters van voorschool Winnie de Pooh en kleuters van basisschool De Schakel lopen verwachtingsvol de Bibliotheek Overvecht binnen. Het is feest, want de actie 'Heel Utrecht gaat VoorLezen' gaat van start. Overal hangen posters en vlaggetjes van Kikker, uit de prentenboeken van Max Velthuijs. Zijn boek 'Kikker is Kikker' staat dit jaar centraal.

Bekijk details van Wethouder Anke Klein leest voor uit 'Kikker is Kikker'

• 2 april lancering vernieuwde e-booksapp

8 april 2019

Op dinsdagochtend 2 april komt de langverwachte vernieuwde e-booksapp voor iOS en Android. Hierin zijn de problemen verholpen waar sommige gebruikers sinds eind vorig jaar tegenaan lopen. Bovendien heeft deze vernieuwde app een dag-nachtstand en kun je er ePUB3-bestanden mee lezen.

Bekijk details van 2 april lancering vernieuwde e-booksapp

• Openingstijden rondom de komende feestdagen

4 april 2019

Dit zijn de aangepaste openingstijden rondom de komende feestdagen:

Bekijk details van Openingstijden rondom de komende feestdagen

• Heel Utrecht gaat VoorLezen

3 april 2019

Wethouder leest voor uit Kikker is Kikker

Bekijk details van Heel Utrecht gaat VoorLezen

• Rupsje Nooitgenoeg 50 jaar

27 maart 2019

‘Rupsje Nooitgenoeg’ van Eric Carle bestaat dit jaar alweer vijftig jaar. Van het boek over het gulzige rupsje zijn al vijftig miljoen exemplaren verkocht en het is in 65 talen vertaald. Reden voor een feestje!

Bekijk details van Rupsje Nooitgenoeg 50 jaar