Nieuws over Bibliotheek Hoograven

Resultaat 101 - 110 (van 175)

 • DigiTaalhuis Utrecht gecertificeerd Bekijk details

  17 december 2021

  Het DigiTaalhuis Utrecht is een samenwerking tussen de Bibliotheek Utrecht, Taal Doet Meer, Digiwijs 3.0 en partnerorganisaties. Op donderdag 16 december kregen zij een officieel certificaat van het CBCT (Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal).

 • Vanaf vandaag reserveren leden gratis een werkplek Bekijk details

  15 december 2021

  Vanaf vandaag, woensdag 15 december kunnen leden gratis een werkplek reserveren. Dat kan in bijna alle vestigingen. Nog geen lid? Dan kun je deze service één keer gratis uitproberen.

 • Vrijwilligersdag Bekijk details

  7 december 2021

  Vandaag is het nationale vrijwilligersdag. Een perfecte dag om onze vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Dank aan al onze vrijwilligers voor de inzet en het enthousiasme! Benieuwd wat vrijwilligers doen bij ons in de bieb? We spraken met vrijwilligers Ronald en Ineke over hun vrijwilligerswerk.

 • Abonnementen en tarieven 2022 ongewijzigd Bekijk details

  30 november 2021

  De abonnementen en abonnementstarieven blijven in 2022 ongewijzigd. Er vindt geen indexatie plaats en de leenvoorwaarden blijven hetzelfde.

 • Nieuwe coronamaatregelen vanaf 28 november Bekijk details

  26 november 2021

  Vanavond is er een persconferentie geweest. Het kabinet heeft nieuwe en strengere coronamaatregelen aangekondigd. De maatregelen gaan in op zondagochtend 28 november om 05.00 uur en gelden tot en met 18 december. Dit zijn de extra richtlijnen voor de bibliotheek:

 • Waterwin gesloten Bekijk details

  22 november 2021

  In verband met corona is Waterwin tot nader order gesloten. In Leidsche Rijn Centrum en Vleuterweide ben je van harte welkom.

 • Afgeschreven boeken Bekijk details

  17 november 2021

  Bibliotheek Den Haag gaat verbouwen, vooraf zijn er boeken afgeschreven. Daar zijn vragen over gesteld in de media. Hoe werkt dat eigenlijk in Bibliotheek Utrecht? Hoe wordt bepaald welke boeken er uitgaan? En waar gaan die naartoe? Je leest het hieronder.

 • Corona update Bekijk details

  12 november 2021

  Vanaf zaterdag 13 november 18.00 uur gelden er nieuwe landelijke regels voor corona. Wij hebben onze coronarichtlijnen hieraan aangepast.

 • Nu te zien: 'De wandelaar: verhalen uit de wijk' Bekijk details

  1 november 2021

  In het kader van Nederland Leest maakt RTV Utrecht i.s.m. de bieb de serie ‘De wandelaar: verhalen uit de wijk.’ Elke aflevering wandelt een (Utrechtse) schrijver door een Utrechtse wijk en zijn er onverwachte ontmoetingen. De wandelingen zijn in Kanaleneiland, Overvecht, Hoograven en de binnenstad.

 • Tafel van Utrecht reikt Black Achievement Awards uit aan 4 Utrechters in Bibliotheek Neude Bekijk details

  29 oktober 2021

  Jaarlijks worden de Utrechtse Black Achievement Awards uitgereikt aan zwarte Utrechters die veel betekenen voor de stad. Dit jaar gaan de Awards naar Babah Tarawally, Natalja Macknack, Dainahare Polonia en Sigourney Kemper. De Tafel van Utrecht reikt ze op vrijdag 29 oktober uit aan hun gasten tijdens de talkshow Vrijdag Live in Bibliotheek Neude.

Paginanavigatie