Nieuws over Bibliotheek Hoograven

Resultaat 131 - 140 (van 175)

 • De eindexamens zijn begonnen Bekijk details

  20 mei 2021

  Op zoek naar inspiratie, focus en andere tips tijdens deze spannende tijd? Bekijk onze collectie. Wij wensen alle kandidaten veel succes!

 • Lees je door de lockdown. Reserveer, haal een verrassingstas of ga naar de online bibliotheek Bekijk details

  11 mei 2021

  Vanwege de lockdown is de bieb gesloten. Leden kunnen blijven lezen en inleveren via de Afhaalbieb. De Afhaalbieb is open tijdens de reguliere openingstijden. We vragen je alleen te komen. Hou de website in de gaten voor de actuele openingstijden.

 • Europadag Bekijk details

  11 mei 2021

  Op zondag 9 mei was het Europadag: het jaarlijkse feest van vrede en eenheid in Europa. Het is de verjaardag van de historische Schuman-verklaring.

 • Nieuw binnen: De Zevende Zus van Lucinda Riley! Bekijk details

  5 mei 2021

  Vanochtend zijn de eerste dertig boeken van De zeven zussen van Lucinda Riley opgehaald bij Broese. De boeken zijn direct ingewerkt en klaargemaakt om te lenen. Vanmiddag gaan ze naar de vestigingen en morgen staan ze klaar voor de eerste leners. Sta je in de wachtrij voor het zevende deel? Nog even geduld, de komende dagen komen er nog veel meer exemplaren binnen.

 • Mooi Meegenomen! Bekijk details

  3 mei 2021

  Mooi Meegenomen is een initiatief van ervaringsdeskundigen Tilly, Nazli en Shahab van de Armoedecoalitie Utrecht, Bibliotheek Utrecht, DOCK, Utrecht Natuurlijk, Voedseltuin Overvecht en Bij Bosshardt. Ken jij of ben jij iemand die wel een extra steuntje kan gebruiken? Dan is de Mooi Meegenomen Goodiebag een fijne verrassing. Een tas vol verzorgingspullen, tips voor gezond leven of tuinieren en informatiespreekuren bij de bieb.

 • Charley is voorleeskampioen van de provincie Utrecht Bekijk details

  30 april 2021

  Charley van OBS Waterrijk uit Utrecht heeft op 29 april 2021 de provinciale finale van De Nationale Voorleeswedstrijd gewonnen. Op 26 mei aanstaande gaat Charley de provincie Utrecht vertegenwoordigen tijdens de feestelijke landelijke finale van De Nationale Voorleeswedstrijd. Als Charley wint mag zij zich een jaar lang De Nationale Voorleeskampioen en Kinderdirecteur 2021 van het Kinderboekenmuseum noemen.

 • (her)denken voor de deur Bekijk details

  30 april 2021

  Jongeren uit Utrecht verdiepten zich onder leiding van theatermaker Linda Bosch in de geschiedenis van Utrecht ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Hun onderzoek vormt de basis voor de voorstelling (her)denken voor de deur. Op 3 en 4 mei trekken de spelers van Theaterschool Utrecht door de stad met verhalen, gedachten en verzamelde herinneringen over de Tweede Wereldoorlog.

 • Reservering niet meer nodig Bekijk details

  20 april 2021

  Heb je een boek of iets anders gereserveerd dat je niet meer nodig hebt? Laat het ons weten. Dan kunnen we het boek voor de volgende lener klaarzetten.

 • Corona in begrijpelijke taal Bekijk details

  20 april 2021

  Op dinsdag 20 april was er weer een persconferentie. Premier Rutte en minister De Jonge vertelden over de laatste regels tegen corona.

 • Belastinghulp Bekijk details

  14 april 2021

  Heb je hulp nodig bij het invullen van je belastingformulieren? Op 19 en 21 april zitten in bibliotheek Utrecht medewerkers van U Centraal klaar om je te helpen. Meld je aan via het buurtteam NoordOost, bel naar: 030 7400 508.

Paginanavigatie